Цифров ТВ тунер Omega USB DVB-T T900SE за компютър и лаптоп

33.00 лв.

Цифров ТВ тунер Omega USB DVB-T T900SE за компютър и лаптоп 



OMEGA HDTVTUNER T900 SE DVB-T MPEG-4 H.264 AVC
 
Висококачествен външен телевизионен тунер DVB-T, предназначен за възка към USB порта. Тунерът осигурява лесен достъп до свободната цифрова телевизия. Устройството осигурява висококачествено видео и аудио на много езици. Той е снабден с BLAZEVIDEO HDTV PLAYER и е съвместим с Windows Media Center.
Металният корпус осигурява устойчивост и по-добра защита от смущения. Приложената магнитна базова компактна антена осигурява добър сигнал в ситуация, когато устройството е на прекалено голямото разстояние от предавателя, има наличие на препятствията и др. Гарантирано е правилното приемане на сигнала с вътрешната антена. С включения адаптер можете да свържете всяка външна антена, която е съвместима с DVB-T.
 
Omega T900 поддържа стандартите DVB-T: MPEG-2 и MPEG-4 H.264 AVC.
 
Включеното дистанционно управление осигурява удобството при използване.
С разширени функции, свързани с HDTV Blaze 6.0, можете да се възползвате от функциите на DVB-T OMEGA T900, като например: Телевизия, Телетекст, мултиканален звук, запис на видео и аудио, поддръжка на субтитри, поддръжка на DVD и много др.
Устройството е съвместимо с други HDTV плейъри, включително Windows Media Center.
 
 
Изисквания:
 
Компютър с процесор: Pentium 4 1,7 GHz или по-висок (за HDTV)
HDD: 500 MB свободно място за запис на видео и аудио
Операционна система: Windows XP SP2, Vista, 7 (32 и 64 бита)
Блокиран софтуер: BlazeVideo HDTV Player 6.0 - е преведен на много езици: английски, немски, френски, испански, персийски, португалски, руски, словашки, шведски, унгарски, италиански, латвийски, латвийски, гръцки, японски, корейски, китайски, арабски
 
 
 

 

Преглед на продукт :: Свързани продукти