TV STICK DIVA ANDROID QUAD CORE 8GB, 2GB RAM

169.00 лв. 149.00 лв.

TV STICK DIVA ANDROID QUAD CORE 8GB
Гаранция: 24 месеца



Описание на продукта:
 
Diva Android TV Stick е малък, джобен Андроид плеър, който се свързва към HDMI порта на всеки обикновен телевизор и го преобразува в Smart TV. На практика това е един мини-компютър който работи с Android 4.2. Процесора в това устройство ви позволява да разполагате с Android операционна система на вашия телевизор, превръщайки го в един голям таблет. Можете да изтеглите приложения от Play Store на Google, да гледате видео с висока резолюция, да играете игри, да се свържете с вашите приятели във Фейсбук, да свършите някаква работа или просто да сърфирате в интернет. Можете дори да прикачите видео камера, за да направи Skype видео-разговори ... Да, всичко това на вашия телевизор!
 
 
ЗА КАКВО МОЖЕ ДА СЕ ИЗПОЛЗВА ?
 
 
* Стрийминг на видео: Представете си, че можете да гледате YouTube на вашия телевизор, а не на малкия екран на компютъра или дори други видео абонаменти като Netflix, Hulu или Amazon Видео услуги. И то в HD с резолюция до 1080р.
* Слушайте музика: Diva Android TV Stick, дори действа като стрийминг устройство, така че можете да възпроизвеждате съдържание, което е на вашия компютър или в NAS мрежови диска.
* Игри: Забавлявайте се на вашите любими игри, вече не само на смарт телефона си, а дирктно на големия екран на вашия телевизор.
* Работа: редактирате документи, четене на PDF файлове, преглед на PowerPoint, изпращане и получаване на имейли.
* Сърфиране в мрежата: Разбира се, че може. Използвайте Dolphin Browser, Opera, или дори Chrome и го синхронизирайте с браузъра на вашия лаптоп.
* Още хиляди приложения: Google Play магазина е пълен с приложения за всички видове потребители.
 
УПРАВЛЕНИЕ НА DIVA ANDROID TV STICK
 
Можете да управлявате вашия плеър свързвайки го към стандартни USB мишка и клавиатура. По атрактивния и функционален вариант е добавянето на Безжична SMART/GAM- ING клавиатура. Това е компактна преносима клавиатура, състояща се от над 70 бутона и разбира се изпълняваща функцията на мишка посредством Freespace технология, превръщаща свободните движения на вашата ръка в контролиране на курсора върху екрана на вашия телевизор. Поемете пълен контрол над вашия Diva Android TV Stick, управлявате мултимедийното възпроизвеждане с движение на ръката си.
 
Android TV Stick
 
 
Характеристики:
 
Марка: DIVA
Цвят: Черен
Операционна система: Android 4.2
Процесор: RK3188 Quad Core ARM Cortex-A9 up to 2.0 GHz
RAM Памет: RAM: DDR3 2GB ROM:
Вградена памет: 8GB (достъпни за потребителя 6.2GB)
Захранване: DC 5V/1A чрез Micro USB
Свързаност: Bluetoot, Wi-Fi 802.11
Интерфейси: AV изход: 1xHDMI 1.4 USB Host: 1xUSB 2.0 Card Reader: 1xMicro SD OTG: 1xMicro USB Захранване: 1xMicro USB
 
 
Гаранция: 24 месеца

Комплектът съдържа:
 
* TV стик
* OTG micro USB
* OTG HDMI
* Зарядно за 220V
* Книжка с описание
* Гаранционна карта

Преглед на продукт :: Свързани продукти