GARMIN HUD-Проектор за предно стъкло за смартфони и таблети

289.00 лв.

Получавате футуристична навигация завой-по-завой до Вашата дестинация. Наблюдавате лесно елегантното изображение при шофиране. HUD автоматично настройва нивото на яркостта, така че неговите прожекции са ясно видими на директна слънчева светлина или през нощта.



Описание на продукта:

Получавате футуристична навигация завой-по-завой до Вашата дестинация. Наблюдавате лесно елегантното изображение при шофиране. HUD автоматично настройва нивото на яркостта, така че неговите прожекции са ясно видими на директна слънчева светлина или през нощта.

* Най-добрата навигация срещна футуристичната прожекция
* Прожектиране на навигационна информация върху предното стъкло
* Определя посоки, изчислено време на пристигане, Лентов асистент и още
* Показва скоростта, трафика и сигнализира за камери за скорост
* Работи безжично със съвместими Bluetooth ® снабдени смартфони
* За използване с Garmin StreetPilot ™ за iPhone ® или NAVIGON мобилно приложение

 

Открийте следващото поколение навигация

Garmin проектор за предно стъкло (HUD) получава навигационна информация от вашия смартфон и я проектира върху прозрачен филм върху предното стъкло или прикрепения рефлекторен обектив. Вземете футуристична навигация завой-по-завой до Вашата дестинация за лесно гледане при шофиране. HUD автоматично настройва нивото на яркостта, така че неговите прожекции са ясно видими на директна слънчева светлина или през нощта.

Устройството предлага много повече навигационна информация в сравнение с други преносими HUD системи , показва индикатор за завоите, разстояние до предстоящия завой, текущата скорост и ограничение на скоростта, както и очакваното време на пристигане. HUD Ви позволява да знаете в коя лента трябва да бъдете за следващата маневра, както и предупреждава, ако надвишите ограничението на скоростта. Той дори ви предупреждава за потенциални закъснения поради трафика и предстоящи места на камери.


Защо да използвате HUD?

- Получаване на указания от световен лидер в навигацията прожектирана на Вашето предно стъкло:
- За ясна, футуристично изглеждащо напътствие
- За по-голяма сигурност, тъй като не е нужно да се отклонявате вашите очи от пътя
- За да не се губите, тъй като навигационна информация се показва дори по време на телефонни разговори на дисплея на HUD
- За да се намали консумацията на енергия от вашия телефон по време на шофиране, като дисплея не е необходим

Настройте HUD за секунди

Просто поставете прозрачното фолио върху предното стъкло (или използвайте включения обектив -отражател), поставете HUD върху арматурното табло на автомобила Ви, и сдвоете безжично с вашия съвместим Bluetooth ®-снабден iPhone, Android ™ или Windows ® Phone 8 смартфон. Използване на Garmin StreetPilot или NAVIGON приложения (може да се изисква покупка на приложение), изберете вашата дестинация и HUD ще прожектира завой-по-завой, за да стигнете. С интегриран USB порт за захранване от автомобил / адапторен кабел дори го прави лесно зареждането на телефона Ви, докато сте в движение.

- Размери на уреда: (10.8 х 8.8 х 1.9 см)
- Тегло: 277 гр.
- Тип на дисплея: VFD (вакуумен луминисцентен дисплей)
- Яркост на дисплея: 7,700 cd / m²
- Цветово определение: 2-цветен дисплей (зелено и червено)
- Диапазон на работната температура: -15 ˚ C до 70 ˚ C
- Температура на съхранение: -40 ˚ C до 85 ˚ C
- Работно напрежение: 10 V-28 V
- Напрежение на USB гнездо / сила на тока: 5V/2.1A

 

Гаранция: 24 месеца

 


 

 

 

 

Преди да купите този продукт знайте, че:


Тествай 7 дни
Имате възможност да тествате продукта 7 дни и ако не Ви хареса да ни го върнете. Транспортните разходи са за Ваша сметка. 100% гарантирано връщане на парите без да задаваме въпроси.

 

Доставка за страната
Доставката за страната се извършва в рамките от 1 до 2 работни дни, в зависимост от вида на куриерската услуга, която сте избрали (експресна или икономична). Цената варира в зависимост от теглото, сумата за застраховка и наложения платеж, като започва от 3.50 лв за пратки до 1 кг.  

  

 Доказан произход
 Този продукт е с доказан произход и осигурена поддръжка.

 

Преглед
Възможност за отваряне, преглед и тест (15 минути) на пратката при получаване по куриер (Еконт или Спиди). По този начин Вие ще можете да се уверите в качеството и автентичността на избрания от Вас продукт.

 

Можете да разчитате на нас.
Нашите консултанти са на Ваше разположение 7 дни в седмицата, свържете се с нас по най-удобния за Вас начин - телефон, GSM, мейл, skype, чат!

 

Спокойствието Ви е гарантирано
Ние сме пионер в електронната търговия и фирма с дългогодишна история на пазара. Нашият екип се отнася с готовност да посрещне всички Ваши нужди и препоръки, като заедно с това да подберем най-качествените и актуални продукти. С нас спокойствието Ви при покупка е гарантирано!

 

За да научите първи за всички актуални модели и промоции ни последвайте в социалните мрежи:

 

* FACEBOOK

* GOOGLE +

 


Комплектът съдържа:

* HUD
* Кабел за захранване / адапторен кабел
* Рефлекторен обектив
* Прозрачен филм за предното стъкло
* Ръководство
 

Преглед на продукт :: Свързани продукти