Таблет Turbo-X Calltab 2GB RAM 10.1 инча 3G

279.00 лв. 259.00 лв.

Таблет Turbo-X Calltab (2GB) 10.1 инча 3G, 2GB RAM 
Гаранция: 24 месеца
 



Таблетът Turbo-X Calltab се характеризира с голям дисплей 10.1", технология IPS, резолюция 1280x800, 3G, две камери, 4-ядрен процесор и RAM памет 2GB и със сигурност ще отговори на вашите изисквания. В същото време, може да замени мобилния ви телефон, тъй като приема две SIM карти за обаждания и съобщения. Помислете си какво искате от един таблет. Turbo-X Calltab ще ви го предостави! Операционна система е Android Marshmallow, която е с по-ниска енергийна консумация, по-високи онлайн скорости и Now On Tap възможност предоставящя важна информация на дисплея. Благодарение на Call Function, можете да оставите телефона си вкъщи. Поставете в таблета SIM карта с контактите ви и започнете да провеждате разговори, както и да отговаряте на входящи.

Мрежа 3G/Wi-Fi

Свържи се към мрежата в твоя дом, в офиса или в заведението, но и към 3G мрежа, така че да имаш интернет, където и да се намираш. Браузвай удобно и обновявай профилите си в социалните мрежи.

Батерия

Батерията е 6.000mAhС, която издържа много дълго време! Готов е за дълъг ден, изпълнен с мултимедийни забавления! Памет и съхранение в съвършена хармония.

С 2GB RAM памет, отваряте приложения, взискателни програми за работа и онлайн видео, без никакво забавяне. Също така, можете да съхранявате файлове, снимки и музика във вградената памет 16GB, като имате възможност да я увеличите на 32GB чрез карта памет. High Definition IPS дисплей 10.1"

Без значение дали използвате таблета си за онлайн игри, за да гледате любимите си сериали в Netflix, или за да работите от разстояние, можете да изпълните лесно всяко условие. С голям дисплей 10.1", резолюция 1280x800 pixels и IPS технология, за да гледате от всеки ъгъл това, което пожелаете.

4-ядрен процесор

Един многоядрен процесор може да разпредели проектите, така че нищо да не крашва. Процесорът Mediatek MTK8321 на 1.3GHz разполага с 4 ядра, за да може да «стартира» едновременно от обикновени приложения до мултимедийни файлове с картина и звук.

GPS

Задайте дестинацията и ще ви отведе за нула време. Благодарение на GPS-а, няма вероятност да се изгубите. Екскурзии? Почивки? Маршрути по работа в центъра на града? Вече сте там. Запечатайте хубавите моменти

Искате да имате задна камера 5MP, за да заснемете прекрасния пейзаж от почивката в чужбина? Имате я. Нуждаете се от предна камера 2MP за забавни селфита? Имате я и нея. Благодарение на двете камери, ще запълните фотогалерия на таблета с любимите си моменти.

Една SIM карта за работа и една за лични контакти

Не смесвайте служебните телефони с личните ви контакти. Разпределете списъка си с контакти между двете SIM карти, имайки достъп до две мрежи.

 

USB 2.0

Разполага с порт micro USB 2.0, за да го зареждаш, както и да прехвърляте данни от и към таблета, по всяко време и със скорости до 480Mbit/s.



Bluetooth 4.0


Свързвайте таблета си с други устройства, таблети или смартфони, споделяйте файлове чрез технологията Bluetooth 4.0.

Характеристики: 
 
Модел Calltab
Размер на дисплея: 10.1 inches (25.65 cm)
Резолюция на дисплея: 1280 x 800 pixels
Технология на дисплея: IPS
Операционна система: Android 6.0 Marshmallow
Модел процесор: Mediatek MTK8321
Тактова честота на процесора: 1.3 GHz
Брой ядра на процесора: 4
RAM памет: 2GB
Вградена памет: 16GB
Съвместима карта памет: microSD
Предна камера: 2.0 megapixels
Задна камера: 5.0 megapixels
Свързаност: 3G
Интерфейс на свързване: Micro USB 2.0
Bluetooth: Bluetooth 4.0
Приемник GPS: Да
Функция телефон: Да
Dual Sim: Да
Тип батерия: Li-Ion
Капацитет на батерията: 6000 mAh
Тегло: 540 gr
Размери: 25.8 x 14.8 x 1.05 cm
Google Play 
Facebook, skype, viber и много други екстри
 
 
 
Гаранция: 24 месеца 
 

Преглед на продукт :: Свързани продукти