Таблет 3G Turbo-X Calltab 7 инча, 16GB

199.00 лв. 159.00 лв.

Таблет Turbo-X Calltab Tablet 7 инча, 3G, 16GB
Гаранция: 24 месеца 
 



Таблет, смартфон и GPS в едно, с 4-ядрен процесор, 16GB вградена памет, технология 3G и две камери!
 
Един таблет, който може да стане телефон, който може да се превърне в GPS! Turbo-X Calltab 7" има Call Function за разговори/съобщения, технология 3G и 4-ядрен процесор за бърза реакция. Разполага с две камери и IPS HD дисплей за браузване и social media. С други думи, тове е всичко необходимо в едно устройство!
 
IPS
С технология IPS, прожекциите ще бъдат по-ясни от всякога, като не натоварвате очите. Гледайте сериали и видеоклипове чисто от всеки ъгъл. Използвайте таблета дори на открито, без отблясъци.
 
Call Function
Благодарение на Call Function, можете да оставите телефона си вкъщи! Поставете SIM карта с контактите си в таблета и започнете да провеждате разговори, както и да отговаряте на входящи.
 
До 32GB
Въпреки че има вградена памет 16GB, за да инсталирате необходимите ви програми, имате възможност да разширте мястото за съхранение до 32GB (чрез micro SD) за още повече снимки, музика, apps и файлове.
 
Calltab е оборудван с 4-ядрен процесор Mediatek MTK8321, който работи на 1.3GHz. Това означава, че таблетът ще работи стабилно, каквото и да отворите, без да крашва.
 
Зависимост от Wi-Fi? Никога повече!
Край на невидимите стени на Wi-Fi Hotspots и зависимостта ти от мрежата в дома или офиса! Благодарение на 3G мрежата, можете да реализирате обаждания в Skype, да изпращате съобщения във Viber, да теглите apps и да гледате видео, където и да се намирате.
 
Calltab има вградени карти, които не изискват активиране на данни или Wi-Fi, за да ви покажат къде се намирате. Системата за навигация «Don’t Panic» ще ви закара до желаната дестинация, като ще ви спаси от затрудненото положение, когато се изгубите!

Две камери за двоен «клик»
Със задната камера 2MP можете да правите снимки и видео за Facebook и Instagram, а с предната 0.3MP можете да разговаряте в Skype с приятелите си. Две камери, двойно забавление!
 
RAM памет 1GB
Свикнали сте да затваряте приложения и прозорци, за да не «забие» всичко? Остави музиката в Youtube да си върви и говори в Whatsapp, без да се тревожиш, благодарение на RAM паметта 1GB.
 
Започни от 16GB и стигни до 32GB!
Съхранявай работни документи, снимки и любимите си MP3 парчета във вградената памет 16GB. Инсталирайте си и любими apps. Ако не ви стига, този модел разполага със слот за карта micro SD, за да разширите мястото за съхранение до 32GB.
  
Порт micro USB 2.0
Разполага с порт micro USB 2.0 за зареждане и трансфер на данни от и към таблета, със скорости до 480Mbit/s.
 
Android 5.1 Lollipop
По-лека и по-бърза, операционната система Android 5.1 Lollipop е тук, за да улесни дигиталния ви живот. Оформи както искате работната среда, като успоредно с това спестявате енергия, за да имате двойна полза.
 

 
Характеристики: 

Модел: Calltab (16GB)
 
Размер на дисплея: 7 inches (17.78 cm)
Резолюция на дисплея: 1024 x 600 pixels
Технология на дисплея: IPS
Операционна система: Android 5.1 Lollipop
Процесор: Mediatek MTK8321
Брой ядра на процесора: 4
Тактова честота на процесора: 1.3 GHz
RAM памет: 1 GB
Вградена памет: 16 GB

Съвместима карта памет: microSD до 32GB
Функция телефон: Да
Свързаност: 3G
Интерфейс на свързване: Micro USB 2.0
Bluetooth: Да
Приемник GPS: Да
Предна камера: 0.3 megapixels
Задна камера: 2.0 megapixels
Тип батерия: Li-Ion Polymer
Капацитет на батерията: 2600 mAh
Тегло: 286 gr
Размери: 18.8 x 10.8 x 1 cm
Опаковка: Кабел OTG / Кабел USB / Зарядно
Facebook, skype, viber и много други екстри
 
 
Гаранция: 24 месеца 
 

Преглед на продукт :: Свързани продукти