Лампа против насекоми във формата на пингвин

19.99 лв. 14.99 лв.

Лампата против насекоми надеждно защитава помещенията от летящи насекоми. Уредът е много подходящ за жилища, къщи, градински беседки и малки битови помещения. Приложението на специален източник на светлина и поразяваща мрежа гарантира ефективно действие. Излъчването на UV - лъчи със съответна дължина на вълната е напълно безопасно за човека и домашните животни. Изцяло изолираният корпус от пластмаса гарантира безопасно и дълготрайно използване на лампата.

 



Характеристики:
 
* Напрежение:230V - 50 Hz
* Мощност на източника на светлина: 3 W
* Напрежение на високоволтовата решетка: 650V
* Не изхвърляйте изхабения уред с битовите отпадаци.
* Тегло: 500 гр
 
Начин за употреба:
 
* Преди използване следва да се запознаете с инструкцията, приложена в опаковката.За да се осигури максимална ефективност, препоръчва се лампата да се закачи на височина около 1,8 - 2 м, по-далеч от други източници на светлина. 
* Насекомите, привлечени от светлината със съответна дължина на вълната са унищожавани от поразяващата мрежа и събирани в невидимо място в долната част на лампата. За да отстраните събраните насекоми трябва да отвъртите и внимателно да извадите кутийката. Поразяващата мрежа може да се почисти лесно с помощта на четка. За осигуряване на максимална надежност се препоръчва използване на енергоспестяващи лампи, специално за светлинни капани за насекоми.

Преглед на продукт :: Свързани продукти