GPS и радар детектор KIYO GPS U1

599.00 лв.

Радар и GPS детектор с предварително инсталирана GPS база данни KIYO GPS U1
Гаранция: 24 месеца 



KIYO GPS U1 Защита срещу фиксирани скоростни камери и зони на секции, с пълна база данни за България и цяла Европа
Целта на детектора GPS U1 е да осигури безопасни условия на шофиране чрез откриване на камери с фиксирана скорост, контроли на секции, камери с червена светлина и други опасности. За целта устройството използва вградена GPS база данни, която може да се обновява свободно.
 
GPS U1 може да бъде свързан с допълнителни лазерни и радарни модули - KIYO D Ultimate активен лазерен детектор с рамка за номера и 4 сензора. С тях може да се формира пълна защитна система за улавяне на скоростта. Включвайки активния лазер детектор D Ultimate той се превръща в най-сигурната Ви защита срещу най-актуалните унграски радари ARH CAM-S1, по-известни като "триноги" радари. 
Детекторът може да се монтира напълно скрит, благодарение на светодиодния индикатор и гнездото на външния високоговорител на комуникационния кабел.
 
 
 
 
 
 
 
 
Основните функции:
 
Откриване на камери с постоянна скорост (например стационарни скоростни камери, средни скоростни зони)
Откриване на различни опасности (например: червени светлинни камери, опасни кръстовища и т.н.)
Пълна и свободно актуализирана база данни в Европа
Гласови аларми
Избираемо разстояние за аларма
Допълнителен модул за радарен детектор
Лесно зареждане - захранващия кабел се свързва с гнездото на запалката 
Незадължителна стелт инсталация, благодарение на допълнителната GPS антена и кабела за директно свързване
Може да бъде свързан със стелт лазер
Конфигурируема аларма за превишена скорост
 
 
 
 
Предимства на KIYO GPS U1 над KIYO GPS800:
 
Точна, насочена GPS координатна база данни.
 
Конфигурируема аларма за скорост. При затваряне на скоростна камера устройството следи разстоянието и скоростта на автомобила, а в случай на превишена скорост предупреждава водача да намали. Устройството може да бъде конфигурирано да дава аларми само при превишаване с +1 / +5 / + 10 km / h на допустимата скорост или да не сигнализира изобщо.
 
Благодарение на светодиодния индикатор на комуникационния кабел, GPS U1 може да бъде скрит под таблото за управление или в различните отделения на автомобила.
 
Когато е свързан към лазерен блокиращ блок, GPS U1 прави операцията по-ефективна и интерактивна, благодарение на LED светлинните сигнали и гласовите аларми.
 
Комуникационният кабел има вграден вход за външен високоговорител, поради което може да се увеличи силата на звука на GPS U1. Това е изключително полезно, когато устройството е скрито под таблото за управление или в различните отделения на автомобила.
 
 
KIYO RAD U1 радарен модул - защита срещу радарни мобилни скоростни камери:
 
Може да срещнете базирани на радари мобилни скоростни камери в почти всяка европейска страна. Тези камери не могат да бъдат открити с лазерен смутър или GPS детектор, само с допълнителния модул за радарен детектор на KIYO GPS U1. Този модул не може да функционира сам, само когато е свързан към устройството GPS U1!
 
 
Свързващ лазерен модул - D ultimate!
 
С покупката на допълнителен комуникационен кабел устройството може да бъде свързано с лазерното устройство KIYO D Ultimate. Когато бъдат свързани, лазерните предупреждения ще бъдат по-разбираеми, видими и лесни за употреба благодарение на светодиодния индикатор и многоезичната гласова аларма на GPS U1. Заедно, устройствата не само посочват факта за измерване на скоростта, но и показват посоката и използвания тип камера.
 
Когато е свързан, GPS U1 непрекъснато следи състоянието на лазерния апарат KIYO Ultimate D. В случай на проблем, устройството ще информира водача с гласови аларми. GPS U1 посочва текущо избрания режим на лазерното устройство при всяко запалване. По този начин водачът може да избегне шофиране с грешен режим или с деактивиран детектор.
 
Благодарение на GPS технологията на KIYO GPS U1, е налична функция за откриване на лазерна скорост. Тази функция намалява броя на фалшивите аларми, причинени от най-новите лазерни разстояния. Освен това в базата данни могат да се добавят допълнителни GPS координати, където устройството няма да дава аларми. (Това е полезно в близост до HU-GO, където лазерният скенер на портата предизвиква фалшива аларма.)
 
KIYO GPS U1 може да бъде свързан с до два лазерни устройства KIYO D Ultimate, което означава, че той може да обработва сигналите от 8 сензора.
 
* Радарен модул и допълнителна антена се закупува допълнително!
 
 
Работа на устройството:
 
След запалване на двигателя, KIYO GPS U1 се включва и започва да се свързва към GPS сателитите. Кратък звуков сигнал показва, че устройството е успешно свързано и готова за използване. Когато се захранва в стационарно превозно средство, устройството показва текущото време. Когато се движите, показва скоростта на движение на автомобила, докато не открие опасна зона. При откриване устройството предупреждава водача на избрания език и показва оставащото разстояние от камерата за скорост. Допълнителни "опасни координати" могат да се добавят и към базата данни на устройството. (Полезно при намиране на нови фиксирани местоположения на камерата или опасни кръстовища).
 
С помощта на допълнителните радарни и лазерни детекторни модули, KIYO GPS U1 може да открива мобилни радарни и LIDAR камери. Устройството поддържа скрита инсталация, което означава, че тя може да бъде скрита под таблото или други отделения на автомобила. В случай на стелт инсталация, допълнителната GPS антена ще осигури връзка с GPS сателитите.
 
В случай че звукът на устройството се окаже твърде нисък, към комуникационния кабел може да се свърже външен високоговорител, който го купува, което го усилва значително. С гласовите аларми и различните светодиодни сигнали, устройството предлага перфектни аудиовизуални предупреждения на водача, дори когато е скрито под таблото за управление.
 
 
Устройството GPS U1 помага на шофьора да избягва скоростта, но при никакви обстоятелства не го безпокои, не заглъхва или не предотвратява прилагането на трафика. Спазвайте ограниченията на скоростта по всяко време и винаги шофирайте в зависимост от текущите условия на шофиране! Преди да използвате устройството проверете законовите ограничения на дадена страна.
 
 
 
КАТО ЗАКЛЮЧЕНИЕ МОЖЕМ ДА КАЖЕМ, ЧЕ ТОВА Е ПЕРФЕКТНИЯТ РАДАР ДЕТЕКТОР В СЪОТНОШЕНИЕ ЦЕНА-КАЧЕСТВО. ГОРЕЩО ПРЕПОРЪЧВАМЕ!!!
 
 
 
 
Гаранция: 24 месеца 

 
Комплектът съдържа:
 
* Радар детектор 
* Стойка за закрепяне на стъклото 
* Зарядно за 12V
* USB кабел
* Кратко ръководство 
* Гаранционна карта

Преглед на продукт :: Свързани продукти