Електронна цигара eGo-S Модел 2012 - 2броя

68.00 лв. 48.00 лв.

900 mah

eGo-S
Ръчно дозиране



Описание и характеристики:

 
Нов модел висок клас Е цигара от серията eGo с резервоар (клиромайзер) за течността: eGo-S. Ръчно дозиране.Моделът се различава от другите със  съвършено новата конструкция. По принципа на работа е близък до серията eGo-W, с леки подобрения. Резервоарите не се сменят с пълни, а се зареждат с приложената в комплекта спринцовка. Резервоара (клиромайзер) е с голям капацитет за да издържа цял ден. Течността се иползва до последната капка посредством вградени в резервоара фитили. Има и нов финен мундщук, който може да се сваля и почиства, както и предпазен метален кожух на резервоара с прорези за да може да се следи нивото на течността.Цигарата има и предпазен капак, който и придава завършен и изискан вид. Двойния комплект означава, че става за семейно ползване или просто да си ги сменяте докато се зарежда другата. Удобството при модела, е че пълненето става много по-лесно и не е нужно да се закупуват резервни пълнители после. Достатъчно е да си купите от предпочитаната течност за електронна цигара и да зареждате когато резервоара се изпразни. ВНИМАНИЕ! ДА НЕ СЕ ЗАРЕЖДА в ЦЕНТРАЛНИЯ ОТВОР, а само в СТРАНИЧНИТЕ ДВА!
Има възможност за визуален контрол на наличието на течност в резервоара и възможност за изключване на батерията (пет бързи натискания на бутона). Батериите са с капацитет до 900 mAh по данни на производителя. Състояние чисто ново в оригинална картонена кутия тип чекмедже. 
 
ВНИМАНИЕ: Цигарите се изпращат с изключена батерия за предотвратяване на инциденти при транспорта. За да я включите и тествате трябва пет пъти да натиснете бързо бутона. Да не се пробва на сухо ще загори и ще има лош вкус! За да я пробвате напълнете с течност от спринцовката. Моля, изчакайте няколко минути за да поеме нагревателя течността и едва тогава задействайте цигарата! Ако не излезе пушек изчакайте още. По принцип комплекта е тестван преди изпращането му и би трябвало да има малко количество течност в резервоара за да може да се тества при получаването му.
 
 
НАЧИН НА ПЪЛНЕНЕ: 
 
1 - Издърпайте нагоре предпазния кожух на резервоара с процепите за да осигурите достъп до него. 
2 - Премахнете предпазителя на иглата на спринцовката от комплекта и я поставете в един от СТРАНИЧНИТЕ два отвора на силиконовия капак на резервоара, попадането на течност в средния отвор може да повреди вашата цигара. Може да се наложи да се натисне по-силно за да се пробие силикона първия път. 
3 - Стиснете шишенцето за да напълните резервоара, ако не поема течност извадете иглата за да изпусне въздух и опитайте отново. 
4 - Сглобете в обратната последователност и изчакайте няколко минути преди да натиснете бутона!!! Ако до десетина минути цигарата не заработи, значи някъде не сте я сглобили правилно. Проверете всички сглобки дали са стегнати или поставени добре. 
5 - Когато индикаторната лампа започне да премигва заредете батерията! Зареждайте при изключена батерия и следете за добър контакт в захранващата верига.
 
 
Комплектът съдържа: 
 
* Две електронни цигари eGo-S
* зарядно за 220V
* USB зарядно
* Спринцовка с течност
* Ръководство на потребителя на английски език и кутия тип чекмедже

Преглед на продукт :: Свързани продукти