Електронна книга PocketBook 650 Ultra

429.00 лв. 389.00 лв.

Електронна книга PocketBook 650 Ultra - Бяла; Тъмнокафява, Зелена
 
Гаранция: 24 месеца



Дисплей ново поколение
PocketBook Ultra е оборудвана с екран тип E Ink Carta - ново поколение с висока резолюция от 1024 х 758 пиксела и 212 DPI, която показва информацията още по-рязка и отчетлива. LED подсветката осигурява приятно четене, дори и на слаба светлина, а новият потребителски интерфейс позволява още по-лесно регулиране на яркостта. 
 
Нов имидж на доказано качество
Малките полета и плавни линии на устройството правят електронния четец елегантен и подчертават уникалния дизайн. Той е практичен със своите размери (162,7х106,7х7,9мм) и тегло (175гр). Копчетата за смяна на страници, които са на задния панел, позволяват ефективно използване на цялата повърхност на електронния четец и значително увеличаване на броя на възможностите за улов на устройството. Новият потребителски интерфейс PocketBook, който беше приложен за първи път в модела, прави ползването на четеца още по-лесно и удобно. PocketBook Ultra - максимална производителност в компактен размер.
 
Снимане, сканиране, удоволствие
На задния панел на PocketBook Ultra е оборудван с 5-мегапикселова камера с автофокус. Вградената светодиодна светкавица Ви позволява да правите снимки с високо качество. Снимките могат да бъдат използвани като скрийнсейвър за устройството и да се изпращат до компютъра. Вградените приложения могат да разпознават текст и да го конвертират във формат, подходящ за редактиране.
 
Ярка функционалност
Новият електронен четец поддържа над 20 популярни текстови и графични формати, а също така разполага с набор от предварително инсталирани речници на ABBYY Lingvo. Функциите на е-четеца не се ограничават само до четене: PocketBook Ultra може да възпроизвежда любимата Ви музика в MP3 формат. Устройството поддържа синтез на речта (текст към говор) и може да чете книги на редица езици. 
 
Невероятна мощност
4GB вградена памет и слот за microSD Ви позволяват да съхранявате цялата библиотека, а мощният процесор 1GHz и 512MB RAM допринасят за плавното и бързо прелистване на страниците.  
 
Неограничена комуникация
Интернет достъп чрез вграден Wi-Fi отваря възможности за използването на социални мрежи от услуги ReadRate и предварително инсталиран Dropbox. Тези приложения Ви позволяват да прехвърляте съдържание на устройството без да се свързвате към компютър.
Насладете се на уникалната комбинация от стил и модерна функционалност.  
 
Комплектът съдържа:
 
  • Устройство
  • Зарядно
  • Ръководство

Технически характеристики:
 
Размер на дисплея: 6 "(15,24 cm).
Технология на дисплея: E Ink Paper ™
Дисплей резолюция: 758 х 1024px
Точки на инч: 212
Подсветката на дисплея: Да
Тъч панел: Капацитивен, мултисензорен
Нюанси на сивото: 16
Процесор: 1 GHz
Оперативна памет: 512 MB
Вградена памет: 4 гигабайта
Слот за карта памет: Да
Батерия: Li-Pol 1500 ма
Wi-Fi: Wi-Fi (802.11 б / г / N)
Интерфейси: Micro USB, 3.5 мм Аудио жак
Операционна система: Linux 3.0
Формати на електронни книги: EPUB DRM, EPUB, PDF DRM, PDF, FB2, FB2.ZIP, TXT, DJVU, HTML, DOC, DOCX, RTF, CHM, TCR, PRC (MOBI)
Формати на изображения: JPEG, BMP, PNG, TIFF
Аудио формати: MP3
Допълнителни функции: Вградена камера 5MP, Разпознаване на текст, ReadRate, DropBox, Изпрати на PocketBook, Book Store, PocketBook Sync, Браузър, Аудио плейър, Калкулатор, Календар и часовник, Шах, Речник, Клондайк, Фотоалбум, RSS Новини, Судоку, Скрибъл
Размери: 106,7 х 162,7 х 7,9 мм
Тегло: 175 гр.
 
Гаранция: 24 месеца

Преглед на продукт :: Свързани продукти