Електронна книга PocketBook 630 Sense с калъф KENZO

429.00 лв. 389.00 лв.

Електронна книга PocketBook 630 Sense с калъф KENZO

Гаранция: 24 месеца



Нов дизайн - "Полезен и красив"
Тънките полета около екрана придават специална елегантност на устройството. Клавишите за превъртане на страници са разположени на задния панел, което позволява удобно да превъратате страници, докато държите устройството с една ръка. 
 
Допълнителен комплект аксесоари
Луксозна черна торбичка, която сякаш е направена от крокодилска кожа, перфектно пасваща на уникалната форма на четеца. Лъскавата повърхност дава приятно усещане при допир и не позволява да бъде изпуснато от ръце. Меката вътрешна облицовка предпазва екрана от външно влияние. 
 
Мощен и с голям капацтет
Мощният процесор 1000 MHz позволява плавно и бързо прехвърляне на страниците. 4GB вградена памет плюс слот за microSD ще са напълно достатъчни за съхраняване на най-голямата колекция от любими книги. 
 
Интелигентна подсветка
Четецът е оборудван с екран, който се основава на технологията E Ink Pearl с висока разделителна способност от 1024х758 пиксела и 212 DPI. Вграденият сензор за светлина автоматично настройва задното осветяване в зависимост от условията на околната среда.
 
Множество опции
Електронният четец поддържа 19 популярни текстови и графични формати и осигурява набор от предварително инсталирани речници ABBYY Lingvo, което улеснява четенето на книги на чужди езици. Имате достъп до интернет чрез вграден Wi-Fi, който отваря неограничени възможности не само за четене, но и за използване на социални мрежи, услуги ReadRate и предварително инсталиран Dropbox, позволяващ прехвърляне на съдържание, без да е нужна връзка с компютър.
 

Комплектът съдържа:

  • Устройство
  • Зарядно
  • Ръководство

Технически характеристики:
 
Размер на дисплея: 6 "(15,24 cm).
Технология на дисплея: E Ink Pearl ™
Дисплей резолюция: 758 х 1024px
Точки на инч: 212
Подсветката на дисплея: Да
Тъч панел: Капацитивен, мултисензорен
Нюанси на сивото: 16
Процесор: 1 GHz
Оперативна памет: 256 MB
Вградена памет: 4 гигабайта
Слот за карта памет: Да
Батерия: Li-Ion 1500 ма
Wi-Fi: Wi-Fi (802.11 б / г / N)
Интерфейси: Micro USB
Операционна система: Linux 3.0.35
Формати на електронни книги: PDF, PDF (DRM), EPUB, EPUB (DRM), DJVU, FB2, FB2.ZIP, DOC, DOCX, RTF, PRC, TCR, TXT, CHM, HTM, HTML, MOBI, ACSM
Формати на изображения: JPEG, BMP, PNG, TIFF
Допълнителни функции: ReadRate, DropBox, Изпрати на PocketBook, Book Store, Браузър, Калкулатор, Календар и часовник, Шах, Речник, Клондайк, Фотоалбум, RSS новини, Изпрати-на-PocketBook, Судоку, Скрибъл
Размери: 109,9 х 151,4 х 7,5 мм
Тегло: 155 гр. 
 
Гаранция: 24 месеца

Преглед на продукт :: Свързани продукти