Електронна книга PocketBook 626 Touch Lux 3

369.00 лв. 329.00 лв.

Електронна книга PocketBook 626 Touch Lux 3 - Тъмносива; Бяла

Гаранция: 24 месеца



Удобно четене на електронни книги
Оптичните характеристики на екраните с технология E Ink Carta са съшо толкова достъпни, колкото и обикновената хартиена книга. Новата технология подобрява контраста с 50% до стойност от 15:1, както и зеролюция с +20%, в срвавнение с предишни модели. Тези стойности помагат за по-ясно изобразяване на текст и графика. Четенето и на най-малкия шрифт, както и проучването на най-сложните графики вече е много по-лесно и удобно. PocketBook Touch Lux 3 е оборудван с LED подсветка на екрана, което създава усещане за максимален комфорт при четене на каквато и да е светлина. 
 
Комуникации и социални мрежи
Благодарение на вградения Wi-Fi модул, четецът поддържа всички онлайн услуги за съдържание на магазина като Dropbox и PocketBook Sync. Предварително инсталираното ReadRate приложение, което синхронизира електронния четец с личния профил на потребителя в социалните мрежи (Facebook), предоставя уникална възможност да споделяте любими книги и да получавате препоръки от приятелите си.
 
Капацитет, скорост, формати
Разполагате с 4 GB вътрешна памет и възможност за поставяне на microSD карта (до 32GB), която позволява съхраняване на няколко хиляди книги. Мощният 1GHz процесор заедно с RAM 256 MB допринасятт за гладко и бързо превъртане на страници и приложения. Четецът работи с формати: JPEG, BMP, PNF, TIFF.
 

Комплектът съдържа: 

  • Устройство
  • Зарядно
  • Ръководство

Технически характеристики:
 
Размер на дисплея: 6 "(15,24 cm).
Технология на дисплея: E Ink Paper ™
Дисплей резолюция: 758 х 1024px
Точки на инч: 212
Тъч панел: Капацитивен, мултисензорен
Нюанси на сивото: 16
Процесор: 1 GHz
Оперативна памет: 256 MB
Вградена памет: 4 гигабайта
Слот за карта памет: Да
Батерия: Li-Ion 1500 ма
Wi-Fi: Wi-Fi (802.11 б / г / N)
Интерфейси: Micro USB
Операционна система: Linux 3.0.35
Формати на електронни книги: EPUB DRM, EPUB, PDF DRM, PDF, FB2, FB2.ZIP, TXT, DJVU, HTML, DOC, DOCX, RTF, CHM, TCR, PRC (MOBI)
Формати на изображения: JPEG, BMP, PNG, TIFF
Допълнителни функции: Dropbox, Изпрати-на-PocketBook, PocketBook Sync, ReadRate, PocketNews, Scribble, браузър, PocketBook галерия, бележки, книжарница, калкулатор, часовник и календар, речник, пасианс, судоку, шах
Размери: 114,6 х 174,4 х 8,3 мм
Тегло: 208 гр.

Гаранция: 24 месеца

Преглед на продукт :: Свързани продукти