ДЕТСКИ GSM GPS ЧАСОВНИК SW015Y

151.99 лв. 101.99 лв.

ДЕТСКИ GSM GPS ЧАСОВНИК SW015Y
Гаранция: 12 месеца



С новия детски часовик си купувате гарантирано спокойствие и информация къде се намера детето Ви, когато Вие сте на работа и сте далече от него. Устройството разполага със слот за СИМ карта, GPS приемник, микрофон, говорител и сензор за допир. Екранът е защитен от надрасквания, а каишката е гумена и обезопасена. Връзката между телефона на родителя и часовника на детето е постоянна и непрекъсната. Всяка промяна на местоположението на детето Ви, движение, състояние и параметри се предава и отразява на телефона на родителя. Запаметява действията на детето Ви в случай на загуба на връзка със сървъра, като след възстановяване на връзката се обновява цялата информация. 

Смарт часовникът се управлява от мобилно приложение, което можете да инсталирате, като сканирате с телефона си QR кода от упътването на часовника. С помощта на вградения GPS приемник, Вие получавате информация за местонахождението на детето Ви по всяко време. Можете сами да определите допустим периметър за сигурност и когато детето Ви напусне този периметър, ще се задейства аларма, която да Ви уведоми за това. 
В контактния лист на часовника могат да се добавят до 10 контакта/номера, с които да се осъществява контакт. Чрез мобилното си устройство можете също така да добавите до 3 номера, които да отговарят при натискането на SOS бутона на часовника. След натискането на този бутон, часовникът автоматично започва да избира трите номера, докато не осъществи връзка с един от тях. 
С помощта на микрофона и високоговорителя, детето Ви успява да проведе разговор с Вас и да записва гласови съобщения, които да изпрати на Вас, а също така и да получава текстови съобщения от вас. 
Сензорът за допир, вграден в часовника, задейства аларма, известяваща Ви веднага в случай, че детето Ви е свалило часовника или го е изгубило. Също получавате известие, когато заряда на батерията стигне до 20%. 
Вграденият акселерометър измерва крачките и активността на детето Ви през целия ден и ги отразява на приложението на смартфона Ви. 
Дисплеят на часовника показва дата и час, нови съобщения, обаждания и награди - сърчица, които лично Вие изпращате на детето си. В случай че детето е оставило часовника някъде и не можете да го намерите, използвайте функцията "Намери ме" от мобилното приложение и така ще активирате аларма, с която ще го откриете по-бързо. 
Ако искате да следите и наблюдавате детето си внимателно и подробно, можете да активирате функция за постоянен и непрекъснат слухов достъп и по този начин чувате непрекъснато какво се случва около него. За по-голяма сигурност, след активация на часовника, той НЕ може да бъде изключен ръчно, а само и единствено дистанционно от вашия телефон.

ДЕТСКИ GSM GPS ЧАСОВНИК SW015Y


Характеристики:
 

CPU: MTK6261 
Размер на екрана: 2.44см 
GPS+AGPS+LBS+WiFi позициониране 
Литиево-йонна батерия 
Микро USB интерфейс 
SIM слот за карта (GPRS) 
RAM: 32MB 
ROM: 32MB 
OS: Android, iOS 
Вграден GPS модул 
Батерия: 400mAh 
Материал: ABS+силикон 
Размери: 31x52x12.5mm

Гаранция: 12 месеца

Преглед на продукт :: Свързани продукти