Геймърски стол ФЕРНАНДО с функция масаж в черен цвят

229.00 лв. 179.00 лв.

Геймърски стол ФЕРНАНДО с функция масаж в черен цвят 

 



Геймърски стол ФЕРНАНДО с функция масаж в 2 цвята

Искате ли да излезете победител след цяла нощ „преследване“? Или да се чувствате в безопасност, когато „шофирате“? Каквато и да е любимата ви игра, ние имаме решението! Представяме ви геймърски стол ФЕРНАНДО в черен, син и червен цвят, който ще ви плени. Това е стол с висока облегалка, така че да предпазите торса си от наранявания и да му предложите уникална опора при всякакъв вид "затруднения"! Ергономичният му дизайн както на седалката, така и на облегалката, обгръща тялото, а в комбинация с допълнителните възглавнички за главата и за кръста ще ви накара да не изпитвате умора дори след безкрайни часове пред компютъра. Всъщност лумбалната възглавница се доставя с механизъм за масаж в една точка, който ще премахне всяко стягане или болка. И ако в даден момент искате да си вземете почивка и да поспите или да си поиграете легнали, използвайки вашите безжични джаджи, облегалката на стола "пада" леко и в комбинация със сгъваемата поставка за крачета, се превръща в двуетажно легло и ви дава възможност да се възползвате от всяка секунда! Регулирането на височината и наклона, разбира се, е в стандартното оборудване! Какво повече може да иска някой?

РАЗМЕРИ:
Размери: 58.5x67x109-118Η cm.
Размери на седалката: 39х44 см.
Размери на гърба: 53х75см.
Седална височина: 43-53 см.
Височина на ръцете: 63-73 см.

Табуретка за крака: 30х20 см и дължина от стола 35,5 см.

Дълбочина затворена: 67 см.
Дълбочина с облегалка: 102 см.
Дълбочина с облегалка и поставка за крачета: 135 см.

Цветове: Черен, Черно с червено,

КОНСТРУКТИВНИ МАТЕРИАЛИ:
Столът ФЕРНАНДО е почти изцяло изработен от метал, а окачването от клас III може да "вдигне" до 110 кг тегло.

Тапицерията на стола е изработена изцяло от висококачествена PU кожа. Това е известно още като синтетична кожа или изкуствена кожа. Има текстура на ленена тъкан. Синтетичната кожа е еволюцията на изкуствената кожа, но основната й характеристика е, че не се различава лесно от истинската кожа.

ПОДДРЪЖКА:
Столът се почиства лесно. PU кожата се почиства с влажна кърпа и само при упорити петна можете да използвате мек почистващ препарат. Като цяло PU не се „набръчква“ и не се влияе от слънцето.

Полипропиленовата основа разбира се се нуждае само от полиране с мокра кърпа. Колелата трябва да се почистват на редовни интервали от всякакви заплетени косми, за по-гладко и тихо търкаляне.
Избягвайте използването на каквито и да било избелващи вещества.

ПРЕДИМСТВА:
Този многофункционален стол е подходящ за геймъри, като същевременно е чудесен избор, когато работите от вкъщи, като ви дава най-доброто от двата свята без проблеми; света на игрите и света на офиса. Той ще бъде идеалното допълнение за вас, защото разполага с всички необходими настройки, които ще ви накарат да се "гмурнете" в компютъра си, но и защото дизайнът му ще надгради естетически вашето пространство и няма да искате да се разделите с него.

Доставка до около 20лв 

Преглед на продукт :: Свързани продукти