Външна антена за радиостанция CB Midland Alan S9 Plus T638 с 4 м кабел RG58

79.99 лв.

Външна антена за радиостанция CB Midland Alan S9 Plus T638 с 4 м кабел RG58
Гаранция: 24 месеца



Антената Midland Alan S9 е антена за фиксирана монтаж на кабината или на друго място, където имате фиксирана радиостанция. Включва 4 m RG58 кабел с 50 ома кабел за импеданс.



Производителност



Добрата работа на продукта е тясно свързана с техническите характеристики на антената при идеални условия на инсталация и използване: SWR <= 1.1, максимална мощност 300 W, импеданс 50 Ohms, неръждаема стомана.

 



Комуникационно разстояние



Разстоянието на комуникация е друг решаващ фактор при използването на CB антената. При максималното комуникационно разстояние от 15 км се постига при идеални работни условия: калибрирана антена, открито поле без препятствия, станция с максимална мощност 4W и със стандартно приемане. Всяка пречка като хълмове, планини, сгради, стени може да повлияе на разстоянието.


Дължина



Дължината на антената е друг много важен фактор, който може да повлияе на разстоянието за комуникация в трафика. Колкото по-дълга е антената, колкото толкова по-дълго е комуникационното разстояние / радиусът на действие.


Регулируем ъгъл



 

За тази антена има и възможност за наклон от пеперудата, която е в комплекта, да имате възможност безпроблемно да влизате в проходите, гаражи или паркинги с ниска височина. Освен тези ситуации не се препоръчва ъгъл на огъване повече от 30 градуса, тъй като може сериозно да повлияе на работата на антената.



Пълен пакет



Антената е готова за инсталиране и използване с всичко, от което се нуждаете в комплекта: антената на пеперуда, DV монтаж, 4-метров кабел с DV жак. Всичко, което трябва да направите, е да го сглобите, да го монтирате върху колата, да го свържете със CB радио станцията и да направите калибриране, за да я използвате при максимална ефективност.

Външна антена за радиостанция CB Midland Alan S9 Plus T638 с 4 м кабел RG58

 


Характеристики на продукта
 

Код на продукта T638

Цвят на продукта: Черно

Общи характеристики

Честота на работа 25 - 30 MHz

Брой канали 200

Максимална мощност 300W

S.W.R. поне в центъра на лентата - по-малко от 1,2

Дължина 155 см

Импеданс 50 ома

Материал Неръждаема стомана

Тип DV конектор

Диаметър на отвора (mm) 12,5 мм

Тегло 550 гр

Размери 157х10х4 см


Гаранция: 24 месеца



 

Преглед на продукт :: Свързани продукти