Антена CB PNI S75 със 125 мм магнит

49.98 лв.

Антена CB PNI S75 със 125 мм магнит
Гаранция: 24 месеца



Антена CB PNI S75 със 125 мм магнит



Цифрова антена

Производителността на продукта е тясно свързано с техническите характеристики на антената при идеални условия на инсталация и използване: SWR <= 1,2: 1, максимална мощност 250 W, импеданс 50 ома, неръждаема стомана и др.


Комуникационно разстояние

Разстоянието на комуникация е друг решаващ фактор при придобиването и използването на CB антената. Разстоянието за комуникация от 10 км се постига при идеални работни условия: калибрирана антена, открито комуникационно поле без препятствия, станция с максимална мощност 4W и стандартно приемане. Всяка пречка като хълмове, планини, сгради, стени може да намали това разстояние.




Дължина на антената

Дължината на антената е друг много важен фактор, който може да повлияе на разстоянието за комуникация в трафика. Колкото по-дълга е антената, толкова по-дълъг е диапазонът. Антената в този комплект е с дължина 76 см (с включена магнитна основа).




Магнитна основа

Магнитната основа е снабдена с 4 м кабел, достатъчна дължина за поставяне на антената върху купола и диаметър 125 мм. Мощният магнит осигурява стабилност на антената дори при много високи скорости



Регулируем ъгъл

Тази антена може да бъде наклонена с винт "пеперуда", предвиден за влизане в  гаражи или паркинги с ниска височина. В допълнение не се препоръчва наклон над 30 градуса, тъй като това може да повлияе на работата на антената.

Антена CB PNI S75 със 125 мм магнит

 

Характеристики:
 

Цвят на продукта: Сребро

Честота на работа: 26 - 28 Mhz

Брой канали: 40

Максимална мощност: 250W

S.W.R. най-малко в центъра на лентата по-малко от 1.2: 1

Дължина: 76 см с основата

Импеданс: 50 ома

Материал: Неръждаема стомана

Тип съединител: PL259

Дължина на кабела (м): 4м

Вертикална поляризация

Работно разстояние: 10 км
 

Гаранция: 24 месеца

Преглед на продукт :: Свързани продукти