WIFI тунер за цифрова телевизия за таблети и смартфони Turbo-X WiFi

149.00 лв. 119.00 лв.

WIFI тунер за цифрова телевизия за таблети и смартфони Turbo-X WiFi 
Гаранция: 24 месеца 
 



Turbo-X WiFi TV Tuner - малкият, но мощен TV приемник DVB-T ще превърне таблета или смартфона ти в преносим телевизор, тъй като чрез антената си хваща цифрови канали, а след това чрез WiFi изпраща сигнала към твоето iOS или Android устройство. Малък и преносим, този модел ви дава възможност да се наслаждавате на телевизия, където и да се намирате и във всеки един момент!

 
С TV Tuner хващате цифров TV сигнал от смартфона или таблета си, за да се наслаждавате на картина и звук с по-добро качество.
 
Автоматично търсене на канали
 
Свържете чрез Wi-Fi TV тунера към smart устройството си и той ще направи автоматично търсене на канали, така че да не пропускате любимите си TV програми.
 
 
Спестяване на енергия
 
В случай на неактивност в продължение на 5 минути, Wi-Fi TV Tuner влиза в енергоспестяващ режим.
 
 
HD
 
Позволява ви да гледате live любимите ви HD канали, където и да сте!
 
Гледайте TV, live
 
Играе любимият ви отбор, а вие няма да успеете да се приберете за мача? Дават последния епизод на любимите ви сериали и не искате да го пропуснете за нищо на света? Не се притеснявайте, Turbo-X WiFi TV Tuner ще превърне вашия Android или iOS смартфон или таблет в преносим телевизор! С малки размери, за да се пренася лесно, така че да не пропускате любимите си предавания, дори когато не сте вкъщи!
 
 
Гледайте ги отново и отново!
 
Turbo-X WiFi TV Tuner ти позволява чрез приложението си да запишете любимата си програма на таблет или смартфон. Пази архив със записани филми, концерти и телевизионни предавания, за да ги гледате отново и отново, когато пожелаете.
 
 
Няма да пропуснете нито минута
 
С автономия на батерията, която достига 3.5 часа, ще изгледате всичко до края!
 
 
Характеристики: 
 
Свързване: WiFi
Цифров приемник: DVB-T
Други характеристики: Scheduled Record. Вход RF (antenna). Timeshift

Преглед на продукт :: Свързани продукти