iSuper Heli - Bluetooth хеликоптер

109.00 лв.

iSuper Heli e  Bluetooth хеликоптер, който управлявате чрез вашия смарт телефон или таблет.
Съвместим с Android и iOS. Предлага се в 2 размера: малък и голям.
Гаранция: 12 месеца



Подробно описание:

iSuper Heli - не просто забавление. Научете се да пилотирате хеликоптер във вашия дом. Свалете безплатното приложение от Google Play за вашия Android телефон или таблет или изтеглете от Apple store за вашия iPhone.
iSuper Heli е портативен Bluetooth хеликоптер, който управлявате без дистанционни, кабели и т.н. Просто свалете безплатното приложение и впечетлете всички с уменията си да управлявате хеликоптер директно от вашия смарт телефон или таблет.
 

Представете си, че сте пилот на истински хеликоптер, защото това е една страхотна детска играчка с комплексни функции! Масивната му конструкция, съчетаваща пластмаса и метал му позволява да лети както на закрито, така и на открито. За разлика от повечето хеликоптери с дистанционно управление, този модел има два реда роторни перки, съответно за по-голяма стабилизация по време на полет и развиване на по-голяма скорост. Специалната им коаксиална форма позволява да се въртят както наляво, така и надясно; с лекота да се издигат и приземяват, а също така и да правят плавни завои.
Напълно сглобен и готов за полет.
 


Характеристики на хеликоптера:

* Kоаксиална роторна система, ротор на опашката
* Aлуминиев фюзелаж
* Жироскоп
* Поддръжка на резервни части
* 3.7V LiPo (180 mAh) презареждаема батерия захранваща хеликоптера
* Време за зареждане - 20-30 мин за малък модел / 40-60 мин – за голям модел
* Време на полет: 8-15 мин
* Обхват - 50-80 m
 


Размери:


- > Малък модел: дължина – 22 см, широчина – 3,5 см, височина – 9 см
- > Голям модел: дължина – 37 см, широчина – 6,6 см, височина – 15 см

 

 

Гаранция: 12 месеца

 

 

Преди да купите този продукт знайте, че:


Тествай 7 дни
Имате възможност да тествате продукта 7 дни и ако не Ви хареса да ни го върнете. Транспортните разходи са за Ваша сметка. 100% гарантирано връщане на парите без да задаваме въпроси.

 

Доставка за страната
Доставката за страната се извършва в рамките от 1 до 2 работни дни, в зависимост от вида на куриерската услуга, която сте избрали (експресна или икономична). Цената варира в зависимост от теглото, сумата за застраховка и наложения платеж, като започва от 3.50 лв за пратки до 1 кг.

 

 Доказан произход
 Този продукт е с доказан произход и осигурена поддръжка.

 

Преглед
Възможност за отваряне, преглед и тест (15 минути) на пратката при получаване по куриер (Еконт или Спиди). По този начин Вие ще можете да се уверите в качеството и автентичността на избрания от Вас продукт.

 

Можете да разчитате на нас.
Нашите консултанти са на Ваше разположение 7 дни в седмицата, свържете се с нас по най-удобния за Вас начин - телефон, GSM, мейл, skype, чат!

 

Спокойствието Ви е гарантирано
Ние сме пионер в електронната търговия и фирма с дългогодишна история на пазара. Нашият екип се отнася с готовност да посрещне всички Ваши нужди и препоръки, като заедно с това да подберем най-качествените и актуални продукти. С нас спокойствието Ви при покупка е гарантирано!

 

За да научите първи за всички актуални модели и промоции ни последвайте в социалните мрежи:

 

* FACEBOOK

* GOOGLE +

 


Комплектът съдържа:

* Хеликоптер

Преглед на продукт :: Свързани продукти