iSuper Car Ferrari - Bluetooth кола

99.00 лв.

iSuper Car Ferrari e  Bluetooth модел 599 GTO на известната марка Ferrari, който управлявате чрез вашия смарт телефон или таблет.
Съвместим с Android и iOS
Гаранция: 12 месеца



Подробно описание:

iSuper Car Ferrari - не e просто забавление. Вече можете да притежавате и управлявате Ferarri 599 GTO. Това копие на Ferrari 599 GTO - един от най-известните спортни автомобили от фамилията на Ferarri може да се управлява със смарт телефон или с андроид таблет.
iSuper Car Ferrari е портативнa Bluetooth кола, която управлявате без дистанционни, кабели и т.н. Просто свалете безплатното приложение и впечетлете всички с уменията си да управлявате Ferrari 599 GTO директно от вашия смарт телефон или таблет.

Вашият iPhone, iPod Touch,iPad или Android устройство се превръща във волан, след като сте закупили този автомобил-играчка в мащаб 1:24 пъти спрямо оригиналния автомобил.
Можете да управлявате колата чрез тъч скрийна на устройството си или директно да движите устройството за по-добър контрол (tilt функция).
Приложението iSuperCar ви предлага 16 нива на скоростта, което прави играчката достъпна за начинаещи и дава нови нива на удоволствие за опитните играчи.
Дори можете да се насладите на офроуд каскади във вашата къща, докато количката се носи нагоре-надолу из нея.
Играчката може да се управлява чрез следните модели мобилни телефони/ смартфони/ таблети/ плейъри:

- iPhone (смартфон)
- iPad (таблет)
- iPod touch (плейър)
- Android устройства


* За целта трябва да си изтеглите безплатното приложение iSuperCar от Apple Store/ Google Play маркети, да го инсталирате на телефона/ таблета/ плейъра си и чрез него да контролирате играчката.
Просто свалете напълно безплатно приложението iSuperCar от App Store или Google Play, включете Bluetooth-а на своето устройство, pair-нете го с играчката и сте готови за състезание.


Гаранция: 12 месеца

 

 

Преди да купите този продукт знайте, че:


Тествай 7 дни
Имате възможност да тествате продукта 7 дни и ако не Ви хареса да ни го върнете. Транспортните разходи са за Ваша сметка. 100% гарантирано връщане на парите без да задаваме въпроси.

 

Доставка за страната
Доставката за страната се извършва в рамките от 1 до 2 работни дни, в зависимост от вида на куриерската услуга, която сте избрали (експресна или икономична). Цената варира в зависимост от теглото, сумата за застраховка и наложения платеж, като започва от 3.50 лв за пратки до 1 кг.

 

 Доказан произход
 Този продукт е с доказан произход и осигурена поддръжка.

 

Преглед
Възможност за отваряне, преглед и тест (15 минути) на пратката при получаване по куриер (Еконт или Спиди). По този начин Вие ще можете да се уверите в качеството и автентичността на избрания от Вас продукт.

 

Можете да разчитате на нас.
Нашите консултанти са на Ваше разположение 7 дни в седмицата, свържете се с нас по най-удобния за Вас начин - телефон, GSM, мейл, skype, чат!

 

Спокойствието Ви е гарантирано
Ние сме пионер в електронната търговия и фирма с дългогодишна история на пазара. Нашият екип се отнася с готовност да посрещне всички Ваши нужди и препоръки, като заедно с това да подберем най-качествените и актуални продукти. С нас спокойствието Ви при покупка е гарантирано!

 

За да научите първи за всички актуални модели и промоции ни последвайте в социалните мрежи:

 

* FACEBOOK

* GOOGLE +

 


Комплектът съдържа:

* Автомобил

Преглед на продукт :: Свързани продукти