GSM/SIM Безжична алармена система за дома, вилата, офиса използваща СИМ карта

165.00 лв. 125.00 лв.

Надеждна охранителна система, която използва сим карта на мобилните оператори в БГ. Един евтин и добър вариант за охраняване на вила, гараж, къща, апартамент. Възползвайте се от офертата и бъдете спокойни когато няма никой във вашето жилище.

 



GSM/SIM card станция алармена система
Напрежение 9-12 v
Безжична честота 315/433.92 Mhz
GSM честота - 900/1800/1900 Mhz
Батерии - ААА NI-MH 6 бр (включени в комплекта)
Сирена - 110 Dbi
Можете да настроите алармата при нарушение да набира до 6 тел. номера и 3 съобщения.
Опция да я включвате и изключвате от мобилния си телефон, както и да я настройвате с телефонно обаждане или чрез SMS съобщения. Постоянно работа без самоизключване. При спиране на ел. снабдяването преминава в режимф на захранване от батериите като защитата в този случай е до 6 часа или до разреждането на им. Известява в коя зона има засичане на нежелан обект. При нарушение прави набиране до 4-5 секунди. Алармената система има възможност да включите към нея до 8 безжични датчика като всеки датчик се поръчва отделно.
Безжичен магнитен датчик за врата, прозорец
Датчика се инсталира на прозорци, врати, чекмеджета или други важни места които трябва да бъдат охранявани. Снабден  е с батерия която се сменя на 6 месеца. Обхвата е около 200-300 метра в зависимост от това къде е монтиран. Активира се когато 2те части се разделят една от друга на 2-3 см.
Безжичен датчик реагиращ  на движение
Реагира само на движение в диапазон от 5 до 12м. в зависимост от настройката (открива движещо се тяло в ъгъл - хоризонтално 110, вертикално 60 градуса). Интелигентен дизайн, лесен и удобен за монтиране. Ниска консумация на ток (само при движение). Смяна на батерия на 4 месеца. Датчика е чувствителен на температура, не се инсталира срещу слънчева светлина. Обхват 200-300 м.

 
Дистанционно управление

Алармената система е снабдена с 2 бр мини дистанционно с които можете да включвате и изключвате алармата от разстояние - до 300 м.

Комплектът включва:

1. GSM/SIM card станция алармена система + захранване (зарядно) - 1 бр.
2. Безжичен датчик за врата, прозорец или др. - 1 бр.
3. Безжичен датчик реагиращ  на движение - 1 бр.
4. Дистанционно управление - 2 бр.
5. Сирена - 1 бр.
6, Инструкции за настройка

Преглед на продукт :: Свързани продукти