GPS радар детектор за мотор KIYO GPS M1

244.00 лв.

GPS радар детектор за мотор KIYO GPS M1
Гаранция: 24 месеца 



GPS радар детектор за мотор KIYO GPS M1
 
 
 
 
 
С идването на доброто време, мотоциклетите и техните мотоциклетисти са готови да проучат и завладеят огромните, криволичещи пътища. В тези времена е лесно да бъдете засечени докато да се движите от скоростни камери. За да избегнат всякакви неприятни изненади, KIYO разработиха перфектната защита срещу засичане. Това устройство е проектирано с помощта на мотоциклетисти, особено за мотоциклети.
 
 
Камерите с фиксирана скорост могат да бъдат открити с помощта на GPS-базирани детектори. KIYO GPS M1 е в състояние да открие ефективно тези камери, дори и на 500 метра разстояние. Когато устройството дава предупреждения, ездачът трябва да намали скоростта на мотоциклета. Детекторите никога не засягат или нарушават работата на скоростните камери, а само посочват местоположението си, поради което мотоциклетистът може да регулира скоростта на мотоциклета според тази зона.
 
 
Работа на KIYO GPS M1
 
След запалване на двигателя устройството се включва и започва да се свързва към GPS сателитите. Това търсене се показва чрез мигаща LED светлина. След успешното свързване със сателитите мигащата светлина спре и постоянната светодиодна индикация показва, че устройството е готово за употреба. LED лентата на устройството светва само когато мотоциклета се доближи до скоростен капан. Ако скоростта на мотоциклета е под допустимата максимална скорост, светодиодната лампа светва с непрекъснато бледа светлина, но когато мотоциклетистът ускорява, LED лентата показва опасност със силна, мигаща светлина.
 
Базата данни и софтуерът на GPS детектора могат да се актуализират с помощта на копче, през USB порта на устройството. Допълнителна информация за процеса на актуализиране можете да намерите на уеб сайта:  https://kiyotechnology.com/hu/gpsm1-update.php.
 
Яркостта на LED лентата се променя според текущото време на GPS и разписанието за изгрев-залез, което означава, че през деня яркостта е настроена на максимум, а през нощта е настроена на бледо светлина, за да се избегне заслепяване.
 
 
Основните функции:
 
Откриване на камери с постоянна скорост (например стационарни скоростни камери, средни скоростни зони)
Пълна и свободно актуализирана база данни в Европа
Свободно актуализиращ се софтуер
Разстояние за предупреждение 500 м
Надявам се да се види, да се види, да се види LED индикатор
Вградена Stealth система
GPS технология (външна GPS антена)
 
 
 
 
Гаранция: 24 месеца 

 

Комплектът съдържа:
 
* Радар детектор 
* Кабели за монтаж + зарядно
* Кратко ръководство 
* Гаранционна карта

Преглед на продукт :: Свързани продукти