GARMIN eTrex 20 OFRM LIFETIME

459.00 лв. 419.00 лв.

Ръчен GARMIN GPS eTrex 20 OFRM LIFETIME
Гаранция: 24 месеца

Разновидности:

Базов модел - без инсталирана подробна пътна и offroad карта на България OFRM Geotrade - 365 лв - КУПИ
OFRM Onetime -  едно безплатно обновяване на картата 389 лв - КУПИ
OFRM 2 години - безплатно обновяване на картата за период от 2 години - 405 лв - КУПИ



eTrex 20 се превръща в един от най- популярните и надеждни ръчни GPS устройства и това го прави още по-добър. Подобрената ергономичност, усъвършенствания интерфейс, осъществим чрез компютърна система Геокешинг и разширени картни възможности, добавящи сериозни подобрения за вече легендарните ръчни GPS. eTrex 20 е универсален. Издръжлив е. И е създаден, за да се справи, независимо какво е подготвила Майката Природа- и дори повече.
 

В GPS навигаторa може да бъде инсталирана подробна пътна и offroad карта на България OFRM Geotrade.
Можете да се запознаете със съдържанието на картата от раздел Карти.



 Вижте Пътя
 
eTrex 20 има подобрен 2.2 инчов 65K цвята, видим на пряка слънчева светлина дисплей. Здрав и водоустойчив, eTrex 20 е създаден, за да издържа на естествената среда. Той е с обновен интерфейс и издържа срещу природните сили- било то прах, мърсотия, влага или вода, никое от които не се противопоставя на този универсален навигатор.
 
Отиди навсякъде
 
С голям набор от съвместими монтажни устройства, eTrex 20 е проектиран за използване на велосипеди, ATV, в лодки, като ръчен GPS или в колата ви. Използвайте монтажното устройство за кола и City Navigator® NT карти за навигиране посоките на движение завой-по-завой, или здравото монтажно устройство за вашия мотоциклет или ATV. Където и да си мислите, че можете да вземете eTrex, той има карти и начин за монтаж, за да стигнете до там.
 
Пътувайте в световен мащаб
 
Новата eTrex серия е първата по рода си от потребителския клас приемници, които могат да проследяват GPS и GLONASS сателити едновременно. GLONASS е система, разработена от руската федерация, която ще бъде напълно функционираща през 2012 г. При използване на GLONASS сателити, времето, необходимо на приемника, за да "се свърже" към позицията е средно около 20% по-бързо, отколкото използването на GPS. И при използване на GPS и GLONASS, приемникът има способността да се свърже с до 24 повече спътници в сравнение с използването единствено на GPS.
 
Добавете карти
 
С microSD ™ слот за карта и 1,7 GB вътрешна памет, eTrex 20 ви позволява да заредите нашата гама от Ordnance Survey карти за навигиране като Garmin GB Discoverer ™ и да тръгнете по пътеките, включете BlueChart® g2 предварително инсталирани карти за чудесен ден по вода или City Navigator NT® картни данни за навигация завой-по-завой по пътния маршрут (виж раздела на карти за навигиране за съвместими карти). eTrex 20 поддържа също BirdsEye™ Select, услуга за изтегляне на карти, която Ви позволява изтегляне на премиални растерни карти на вашето устройство и интеграцията им към съществуващите Ви карти.
 
Останете позиционирани
 
Със своята висока чувствителност, EGNOS-съвместим GPS приемник и HotFix® предсказване положението на спътниците, eTrex локализира Вашето положение бързо и прецизно и поддържа точност дори под гъста листна маса и дълбоки каньони.
 
Открийте забавление
 
eTrex 20 поддържа Geocaching GPX файлове за изтегляне на геокешове и детайли направо във уредът Ви. Посетете OpenCaching.com, за да започнете своето геокешинг приключение. Осъществимия чрез компютърна система начин за геокешинг, не само помага на околната среда, но също така подобрява и ефективността. eTrex 20 съхранява и показва ключова информация, включително местоположение, терен, трудност, подсказки и описания, което означава никакво ръчно въвеждане на координати и носене на топове хартия. Просто качете GPX файла на Вашия уред и започнете ловът на съкровища.

Материали и характеристики:

* Размери (ШxВxД): 2.1" x 4.0" x 1.3" (5.4 x 10.3 x 3.3 cm)
* Размери на дисплея (ШxВ): 1.4" x 1.7" (3.5 x 4.4 cm); 2.2" диаг (5.6 cm)
* Резолюция на дисплея (ШxВ): 176 x 220 пиксела
* Тип на дисплея: трансфлективен, 65-К цвята TFT
* Тегло: 141.7 гр.
* Батерия: 2 AA батерии (не са в комплекта) NiMH или Lithium препоръчителни
* Живот на батерията: 25
* Водоустойчивост: да
* Плаваемост: не
* Високо-чувствителен приемник: да
* PC Интерфейс: USB
* RoHS версия: не

Карти и памет:

* Основна карта: да
* Вградени карти: да
* Добавяне на карти: да
* Вградена памет: 1.7 GB; вградена Карта на България за (Onetime и Lifetime) вариант
* Допълнителна памет: micoSD™ карта (не в комплекта)
* Любими дестинации: 2000
* Памет за маршрути: 200
* Памет за следи: 10, 000 точки, 200 записани следи

Особености:

* Активен дисплей: не
* Автоматична навигация завой по завой: да
* Електронен компас: не
* Барометричен алтиметър: не
* Режим Geocashing: да
* Съвместимост с потребителски карти: да
* GPS игри: не
* Календар за лов / риболов: да
* Информация за слънцето и луната: да
* Таблици за приливите: да
* Изчисляване на площи: да
* Потребителски точки: да
* Прехвърляне на данни от уред към уред: не
* Преглед на снимки: не
* Garmin Connect™ съвместим (онлайн общество за анализи): да
* Вградена камера: не
* Програма HotFix за бързо позициониране: не
* Фотонавигация: не

Гаранция: 24 месеца

 

 

Преди да купите този продукт знайте, че:


Тествай 7 дни
Имате възможност да тествате продукта 7 дни и ако не Ви хареса да ни го върнете. Транспортните разходи са за Ваша сметка. 100% гарантирано връщане на парите без да задаваме въпроси.

 

Доставка за страната
Доставката за страната се извършва в рамките от 1 до 2 работни дни, в зависимост от вида на куриерската услуга, която сте избрали (експресна или икономична). Цената варира в зависимост от теглото, сумата за застраховка и наложения платеж, като започва от 3.50 лв за пратки до 1 кг.  

  

 Доказан произход
 Този продукт е с доказан произход и осигурена поддръжка.

 

Преглед
Възможност за отваряне, преглед и тест (15 минути) на пратката при получаване по куриер (Еконт или Спиди). По този начин Вие ще можете да се уверите в качеството и автентичността на избрания от Вас продукт.

 

Можете да разчитате на нас.
Нашите консултанти са на Ваше разположение 7 дни в седмицата, свържете се с нас по най-удобния за Вас начин - телефон, GSM, мейл, skype, чат!

 

Спокойствието Ви е гарантирано
Ние сме пионер в електронната търговия и фирма с дългогодишна история на пазара. Нашият екип се отнася с готовност да посрещне всички Ваши нужди и препоръки, като заедно с това да подберем най-качествените и актуални продукти. С нас спокойствието Ви при покупка е гарантирано!

 

За да научите първи за всички актуални модели и промоции ни последвайте в социалните мрежи:

 

* FACEBOOK

* GOOGLE +

* Twitter

 


Комплектът съдържа:

* eTrex 20
* USB Кабел
* Ръководство
* Гаранционна карта

Преглед на продукт :: Свързани продукти