Bluetooth Handsfree слушалка със специализирано зарядно за автомобил

89.00 лв. 69.00 лв.

Bluetooth Handsfree слушалка със специализирано зарядно за автомобил 




Устройството се състои от две части: USB Зарядно устройство за автомобил, с максимален изходящ ток 2.1A и безжична Bluetooth слушалка, която можете да използвате като Handsfree по време на шофиране.
Слушалката се зарежда автоматично винаги когато я поставите на нейното място в зарядното устройство, което от своя страна трябва да е поставено в запалката на автомобила.
Винаги когато извадите слушалката от зарядното устройство, тя се включва автоматично, сдвоява се с Вашия смартфон и имате възможност да приемате входящо обаждане безжично (Handsfree). След приключване на разговор, необходимо е единствено да поставите обратно слушалката на нейното място в зарядното устройство.
Този продукт Ви позволява да не носите постоянно слушалката в ухото си, което освен, че е по-удобно Ви предпазва от постоянното излъчване на Bluetooth сигнал.
Слушалката е с ергономична форма и мек накрайник.
Bluetooth слушалката е снабдена с многофункционален бутон, който има следните функции: приемане на входящо повикване, отказване на входящо повикване, пренасочване на входящото повикване, повторно избиране на последния избран номер, поставяне на входящото повикване в режим на изчакване.
Вграденият LED индикатор премигва в различни цветове, спрямо режима на работа на слушалката.
Зарядното устройство е проектирано с вградени защити от пренапрежение и късо съединение. Освен, че зарежда безжичната слушалка предлага и възможност за зареждане на богат набор смарт устройства, през USB Fast Charging порт.
 
Входящ ток: DC 12-24V
Изходящ ток през USB: DC 5V, 2.1A
 

Преглед на продукт :: Свързани продукти