Ултразвук за прогонване на хлебарки и вредители RIDDEX

25.99 лв. 13.99 лв.

Уред - ултразвук за прогонване на хлебарки и други вредители


 

Характеристики:
 
Излъчва мощен 130dB ултразвуков сигнал с променлива честота в обхвата 30kHz - 65 kHz;
 
Притежава светодиоден индикатор, който свети в зелено, когато уредът е включен и работи нормално. Чрез него може да бъде следена годността на уреда;
 
Охранява ефективно помещения до 250 кв.м.;
 
Адаптер;
 
Незначителна консумация на електричество;
 
Възможност за използване на уреда като осветително тяло. Свети с мека синя светлина;
 
При включване светват двете глимб лампи, като лявата в зелено свети непрекъснато, а дясната в червено се включва периодично и мига през 3 мин. Бутонът в горната част на уреда е за включване на нощната лампичка;
 
Трябва да работи непрекъснато, не изисква обслужване. 
 
 
Как работи:
 
Атакува нервната система на домашните вредители и ги кара да напуснат защитаваната от уреда територия. Честотата на излъчвания сигнал се променя "вълнообразно", което не позволява на вредителите да свикнат с него и гарантира ефективността на уреда.
В първите дни  се забелязва увеличение на активността на инсектите, тъй като ултразвукът ги кара да напуснат местата, където нормално се крият. Присъствието им постепенно намалява и след около 4-6 седмици изчезват. Не са изключени случайни посещения на гризачи, но те няма да останат постоянно на охраняваната територия.
Влияе на репродуктивните им възможности;
Извън обхвата на чуваемост на хората и домашните любимци - кучета, котки, птици и други топлокръвни животни. Безвреден е за хората, включително и за тези с пейсмейкъри и слухови апарати. Не е приемлив за хамстери и морски свинчета.   
Не вреди на телевизионните, радио, алармени и телефонни сигнали, пожароизвестяването и газовата сигнализация.

Преглед на продукт :: Свързани продукти