Градински комплект КАМЕЛ маса Ф60 + 2 стола в 2 цвята

239.00 лв. 139.00 лв.

Градински комплект КАМЕЛ маса Ф60 + 2 стола в 2 цвята


 

Градински комплект КАМЕЛ маса Ф60 + 2 стола в 2 цвята

Градински комплект Камел с маса с черна метална рамка и повърхност от закалено стъкло и 2 метални стола с ЧЕРНА рамка и ратан с ракита в цвят натурал и черен. Освен това те могат да се подреждат един върху друг и следователно са особено практични, тъй като се съхраняват лесно дори в най-малкото възможно пространство.
Масата е кръгла, със заоблени ъгли и извити крака.

РАЗМЕРИ:
МАСА
:
Диаметър: Ф60
Височина: 70 см.
Закалено стъкло
Дебелина 5 мм

Стол:
54x54x86H cm.
Размери на седалката: 39х46 см.
Размер на гърба: 46х37см.
Височина на седалката: 45 см
Височина на ръцете: 64 см
Рамка от стоманена тръба: 25x25x0,8mm---30x15x0,8mm

КОНСТРУКТИВНИ МАТЕРИАЛИ:
Рамката на масата и столовете са метални с прахово боядисване. Праховото боядисване е процес на сухо покритие, използван като метално покритие. Праховото покритие се нанася като сух прах чрез електростатичен процес, след което се втвърдява с топлина. Повърхността на масата е изработена от закалено стъкло или безопасно стъкло. Закаленото или закалено стъкло е вид безопасно стъкло около четири пъти по-здраво от обикновеното стъкло. И за разлика от обикновеното стъкло, което може да се пръсне на назъбени парчета при счупване, закаленото стъкло се счупва на малки, относително безобидни гранулирани парчета. В резултат на това закаленото стъкло се използва в среди, където човешката безопасност е проблем, като домашни приложения и т.н.

ПОДДРЪЖКА:
От горното става ясно, че не е необходима специална поддръжка. Достатъчно е избърсване с влажна кърпа или дори със специални почистващи препарати.

ПРЕДИМСТВА:
•Класически и неподвластен на времето дизайн
•Нормални размери
•Лесна поддръжка
•Качествени строителни материали
•Невероятна стойност за парите

Преглед на продукт :: Свързани продукти