Кожен калъф за Samsung Galaxy Tab 3 - 7"

34.00 лв. 6.00 лв.

Калъф за таблет Samsung Galaxy Tab3 - 7 инча. Стилен и функционален, удароустойчив, въртяща се платформа за по-голямо удобство, "умно покритие". Налични цветове: Черен, Бял, Розов, Лилав

Цената за доставка е около 4лв!



Удароустойчивият калъф осигурява невероятна защита за вашия таблет Samsung. Изработен е по начин, по който ще можете да използвате бутоните на вашия таблет, а именно (On/Off бутон, Вход за слушалки, Говорители, Стационарно зарядно, Бутони за регулиране на звука, Mute бутон и Камера). Той  обгръща изцяло вашия таблет, държейки го здраво на сигурно място.
Кейсът е специално пригоден да държи вашия Galaxy Tab 3 изправен на равна повърхност (маси, бюра), а въртящият се механизъм Ви позволява да въртите таблета на 360 градуса (хоризонтално, вертикално).
Като допълнение калъфът притежава „умно покритие”. Това означава, че вашият Samsung Galaxy Tab 3„заспива” (изключва се), когато затворите кейса и се „събужда” (включва се), когато го отворите.
 
Характеристики:
 
* Стилен и функционален калъф
* Подходящ за 7 инча модел SAMSUNG Galaxy Tab 3
* Модели: P3200 P3210
* Изработени са от качествена материали – Еко кожа
* Възможност за завъртане на 360°
* Функция "стойка"
* Ще предпазват вашия таблет от удари и надраскване
* ”Умно покритие”
* Налични цветове:  Черен, Бял, Розов, Лилав


 

 

 

Преди да купите този продукт знайте, че:


Тествай 7 дни
Имате възможност да тествате продукта 7 дни и ако не Ви хареса да ни го върнете. Транспортните разходи са за Ваша сметка. 100% гарантирано връщане на парите без да задаваме въпроси.

 

Доставка за страната
Доставката за страната се извършва в рамките от 1 до 2 работни дни, в зависимост от вида на куриерската услуга, която сте избрали (експресна или икономична). Цената варира в зависимост от теглото, сумата за застраховка и наложения платеж, като започва от 3.50 лв за пратки до 1 кг.

 

 Доказан произход
 Този продукт е с доказан произход и осигурена поддръжка.

 

Преглед
Възможност за отваряне, преглед и тест (15 минути) на пратката при получаване по куриер (Еконт или Спиди). По този начин Вие ще можете да се уверите в качеството и автентичността на избрания от Вас продукт.

 

Можете да разчитате на нас.
Нашите консултанти са на Ваше разположение 7 дни в седмицата, свържете се с нас по най-удобния за Вас начин - телефон, GSM, мейл, skype, чат!

 

Спокойствието Ви е гарантирано
Ние сме пионер в електронната търговия и фирма с дългогодишна история на пазара. Нашият екип се отнася с готовност да посрещне всички Ваши нужди и препоръки, като заедно с това да подберем най-качествените и актуални продукти. С нас спокойствието Ви при покупка е гарантирано!

 

За да научите първи за всички актуални модели и промоции ни последвайте в социалните мрежи:

 

* FACEBOOK

* GOOGLE +

 


Комплектът съдържа:

 
* Kалъф Samsung Galaxy Tab3 - P3200 P3210 - 7 инча

Преглед на продукт :: Свързани продукти